03/06/2013

Endimoniada 2013

Perfil de la cursa nocturna "Endimoniada 2013" celebrada aquest dissabte 1 de Juny a Badalona.
 • Dissabte passat vaig participar en l'"Endimoniada 2013", una cursa molt divertida, nocturna, amb un recorregut exigent i amb l'ambient que li dóna acabar davant del mar, a la ciutat de Badalona.
  L'organització va ser perfecte, 400 participants, senyalitzacions, avituallaments, serveis però sobretot els voluntaris que van fer una gran feina perquè poguéssim córrer!
  En quan a la meva experiència a la cursa: la primera part en pujada va ser bastant dura, sobretot a nivell cardiovascular, on l'alarma del Garmin no parava de sonar cada "x" segons. Una gran feina de concentració en la respiració i el ritme fins arribar a la torre del vigilant. Un cop allà... Let's Rock & Roll!!! Toca baixar i això sí és lo meu. Ens ho vam passar d'allò més bé, corriols, crits, relliscades, pedres una pujada d'adrenalina brutal i moltíssima concentració en els recolzaments, l'abdominal i la resta de participants. Com és normal, hi havien trams de poca amplada, pel que no vam poder agafar el nostre propi ritme tot i que va ser molt i molt divertit.
  L'arribada a la Rambla de Badalona va ser excitant i en un esprint final on les bpm es van disparar!
  Us la recomano 100%.

  Propera cursa, té pinta que serà nocturna...

PUBLICAR

¡Felicidades, acabas de publicar un nuevo mensaje con éxito!

Últimes entrades