07/07/2013

La Nit d'Or

Cursa nocturna pel Parc de Collserola
 • Primera edició de “La Nit d’Or” (http://www.lanitdor.com/), una cursa nocturna de 18,3Km pel Parc de Collserola, amb inici i final a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola del Vallès.

  La sortida va ser a les 21:45, amb unes condicions meteo molt bones, pensant en gaudir i adaptar-me al calçat minimal trail en cursa nocturna. Boníssimes sensacions en quan a la preparació física, portant ritmes àgils sense problemes i mantenint l’esforç en el 70-80% durant tot el recorregut. El 95% de la cursa es va fer per pista, un terreny poc o gens tècnic, pel que l’estratègia amb aquest calçat era clara, “apretar” a les pujades i no arriscar tant en les baixades (pista ample de sorra i pedres), on el calçat no permetia assolir les velocitats de baixada que acostumo (amb les Brooks Cascadia 7, per exemple). Això sí, en les pujades, els plans i les baixades més tècniques són una autèntica meravella (el grip de la sola vibram® en aquest tipus de calçat m’ha sorprès molt satisfactòriament), mantenint una sensació de contacte amb el terreny que clarament no es pot experimentar amb el calçat TAP.

  Bé, la transició està sent molt còmode, sense presència de lesions, sense davallada dels ritmes en la carrera, assimilant bé la tècnica i escollint molt bé l’estratègia per extreure el millor del meu cos.

  Tornant a la cursa, comentaris:

  - Recorregut perfectament senyalitzat pels voluntaris (això sí, la propera edició intenteu animar, els corredors ho agraïm bastant!).

  - Avituallaments correctes, amb aigua i… aigua (personalment en tinc prou).

  - Arribada; Espectacular! Final que inclou bany a la piscina del ZEM Fontetes. Fins ara, el millor final de cursa que m’he trobat.

  - Servei de guardaroba i dutxes.

  - Fantàstica organització, on la primera edició ha contat amb 694 inscrits  (48 infantils, 287 circuit curt i 359 al circuit llarg). Clarament les xifres ens mostren l’esportista de resistència com la tendència del moment ;)

   

  Proper cap de setmana “Mitja Trail de Capafonts” (http://www.cemcapafonts.com/cursa_capafonts_13.html)

  Vaaamooos!!!

PUBLICAR

¡Felicidades, acabas de publicar un nuevo mensaje con éxito!

Últimes entrades