• Testimonis

  • "Sóc un apassionat per l'esport, i els esports de taula són els que més m'agraden - surf, snow i skateboard. A l'agost de 2012 vaig tenir una intervenció quirúrgica del LCA, i la recuperació ha estat molt dura, la vaig fer gairebé que per compte propia durant 5 mesos i la progressió va ser lenta, fins que vaig parlar amb Alex... En pocs minuts de xerrada vaig saber que l'Àlex seria la persona que m'ajudaria a recuperar la meva confiança i forma física, i així va ser. Avui 3 mesos de fisioteràpia amb ell ja puc fer els esports que més m'agraden, i tinc la meva confiança de tornada. A més d'això, tinc un preparador físic que mai vaig tenir abans i milloro a cada sessió, gràcies a l'Alex. És una persona molt dedicada i no podria estar més content amb el seu treball, gràcies per tot!!!"
   Roberto Franca

   "Sóc un apassionat per l'esport, i els esports de taula són els que més m'agraden - surf, snow i skateboard. A l'agost de 2012 vaig tenir una intervenció quirúrgica del LCA, i la recuperació ha estat molt dura, la vaig fer gairebé que per compte propia durant 5 mesos i la progressió va ser lenta, fins que vaig parlar amb Alex... En pocs minuts de xerrada vaig saber que l'Àlex seria la persona que m'ajudaria a recuperar la meva confiança i forma física, i així va ser. Avui 3 mesos de fisioteràpia amb ell ja puc fer els esports que més m'agraden, i tinc la meva confiança de tornada. A més d'això, tinc un preparador físic que mai vaig tenir abans i milloro a cada sessió, gràcies a l'Alex. És una persona molt dedicada i no podria estar més content amb el seu treball, gràcies per tot!!!"

  • "Et vaig conèixer perquè et van recomanar com un bon fisioterapeuta que es preocupa molt pels seus pacients; A dia d'avui no només puc confirmar això, si no també afegir que ets encara millor persona i això fa que cada dia siguis també millor fisio...... i al final quan em guareixi aconseguiràs que faci una mica d'esport i tot!!!;-)"
   Vanessa del Pozo

   "Et vaig conèixer perquè et van recomanar com un bon fisioterapeuta que es preocupa molt pels seus pacients; A dia d'avui no només puc confirmar això, si no també afegir que ets encara millor persona i això fa que cada dia siguis també millor fisio...... i al final quan em guareixi aconseguiràs que faci una mica d'esport i tot!!!;-)"

  • "Conec a l'Alex d'haver treballat amb ell, i li estic molt agraïda perquè va confiar plenament en mi i va ser una molt bona experiència. És una persona molt positiva i generosa a més de molt professional en el seu fer. Recomano el seu treball que també he provat com a pacient i he obtingut excel·lents resultats."
   Luciana Llusa

   "Conec a l'Alex d'haver treballat amb ell, i li estic molt agraïda perquè va confiar plenament en mi i va ser una molt bona experiència. És una persona molt positiva i generosa a més de molt professional en el seu fer. Recomano el seu treball que també he provat com a pacient i he obtingut excel·lents resultats."

  • "I have known Alex for a number of years and studied at the same Physiotherapy University as him. I can say, without a doubt that he is the most enthusiastic, positive and innovative person I have met so far. A year and a half ago I had a serious water-skiing accident and injured my lower back (herniated disk or L4-L5). After the initial acute phase of the injury I started having Physiotherapy treatment with Alex. His skills as a therapist are only paralleled by his skill and motivation as a personal trainer, which I found out later on in my recovery. I can’t thank him enough for all the thought and dedication he put into my rehabilitation, and this is coming from someone who should know better as a Physical therapist myself!"
   Valerie Block Avalos

   "I have known Alex for a number of years and studied at the same Physiotherapy University as him. I can say, without a doubt that he is the most enthusiastic, positive and innovative person I have met so far. A year and a half ago I had a serious water-skiing accident and injured my lower back (herniated disk or L4-L5). After the initial acute phase of the injury I started having Physiotherapy treatment with Alex. His skills as a therapist are only paralleled by his skill and motivation as a personal trainer, which I found out later on in my recovery. I can’t thank him enough for all the thought and dedication he put into my rehabilitation, and this is coming from someone who should know better as a Physical therapist myself!"

  • "És preparador i entrenador personal nat. M'ho va recomanar un bon amic del barri, un expert i entusiasta de la preparació física que està en molt bona forma. Jo, totalment "novençana". Era la primera vegada que sentia a parlar d'entrenador personal. M'impressionava molt això de tenir un "entrenador personal". Creia que era només per a "iniciats". Però, havia de fer alguna cosa per millorar la meva precària forma física: en plena menopausa, vida sedentària, malament d'esquena, malament dormir... El meu amic m'insistia. Em deia que l'Àlex era la persona idònia per ajudar-me a superar el moment i guanyar en qualitat de vida. No tenia cap tipus de dubte. Així ho vaig fer. L'Àlex em va ajudar des del primer dia, i a poc a poc, vaig aprendre, entrenant i guanyant confiança, forma física i benestar. En la preparació, l'Àlex és cumplidor, minuciós, com un rellotge suís. Planifica molt bé el treball, a pas a pas, a mesura de les possibilitats i necessitats. La progressió es ràpida i sòlida. És expert fisioterapeuta, te amplis coneixements mèdics i fisiològics, que aplica a l'entrenament, en la selecció dels exercicis, en la progressió física, en el ritme de treball i assoliment dels objectius. I a més, és una persona tota "energia positiva". Gràcies Àlex. Tens l'èxit garantit!"
   Imma Puig

   "És preparador i entrenador personal nat. M'ho va recomanar un bon amic del barri, un expert i entusiasta de la preparació física que està en molt bona forma. Jo, totalment "novençana". Era la primera vegada que sentia a parlar d'entrenador personal. M'impressionava molt això de tenir un "entrenador personal". Creia que era només per a "iniciats". Però, havia de fer alguna cosa per millorar la meva precària forma física: en plena menopausa, vida sedentària, malament d'esquena, malament dormir... El meu amic m'insistia. Em deia que l'Àlex era la persona idònia per ajudar-me a superar el moment i guanyar en qualitat de vida. No tenia cap tipus de dubte. Així ho vaig fer. L'Àlex em va ajudar des del primer dia, i a poc a poc, vaig aprendre, entrenant i guanyant confiança, forma física i benestar. En la preparació, l'Àlex és cumplidor, minuciós, com un rellotge suís. Planifica molt bé el treball, a pas a pas, a mesura de les possibilitats i necessitats. La progressió es ràpida i sòlida. És expert fisioterapeuta, te amplis coneixements mèdics i fisiològics, que aplica a l'entrenament, en la selecció dels exercicis, en la progressió física, en el ritme de treball i assoliment dels objectius. I a més, és una persona tota "energia positiva". Gràcies Àlex. Tens l'èxit garantit!"